La nostra entitat segueix treballant a ampliar la formes de tenir informat del dia a dia a tots els integrants del club, famílies, jugadors, entrenadors, etc.

A més de l’ús de les xarxes socials, pàgina web i l’aplicació de mòbil, per a aquesta propera temporada l’entitat incorpora els serveis de una nova aplicació que el seu objectiu és millorar el rendiment dels esportistes gràcies a unes mètriques detallades de la seva activitat. Aquestes dades recollides són de gran valor per als coordinadors i els tècnics. A més incrementa i enforteix el vincle entre jugadors, tècnics i famílies.

A partir de la propera temporada l’entitat incorporarà un nou departament de comunicació el qual estarà destinat a incrementar la presència del club a les xarxes socials, les quals seran les noves eines de comunicació entre les famílies i l’entitat.

A part de donar informació actualitzada a la nostra Web i la App de l’entitat les quals són les principals eines de cohesió, incrementarem la nostra presència en Facebook, Twitter, YouTube i Instagram.

Animem a tots al fet que es descargen l’aplicació gratuïta de l’entitat (Abrera CE Futsal) disponible per Android i IOS.

Per a qualsevol suggeriment, idea o col·laboració en aquest nou projecte no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Responsable Departament de comunicació

FOTO GERARD

Gerard serà el responsable del departament de comunicació. El seu treball serà facilitar les comunicacions entre federació, ajuntament, departament d’esports d’Abrera, etc. Dins del seu treball serà el de coordinar, fomentar i informar de l’actualitat del club a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Instagram.
També aportarà idees i modificacions a la nova Web del club.

Tel. 692 56 11 48 | info@futsalabrera.com